El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Si penses massa en el teu llit corres perill!
  • CA

A continuació et presentem un seguit de símptomes amb els que podràs confirmar que pateixes de Clinomania*: obsessió d’estar al llit tot el dia.

 

1. Totes aquelles hores que passes fora del teu llit són un infern, una tortura, vaja quelcom insuportable, mataries a tothom.

 

 

2. No pots deixar de pensar en el teu llit, tan suau, tan calentet, tan sensual, mmm orgàsmic.

 

 

3. Hi han dies que fins i tot no et dutxes o ni esmorzes, tot sigui per aprofitar uns minutets més abraçant el teu coixí. Ja té nom?

 

 

4. Faci sol, pluja, nevi, res importa ja que dins el teu llit existeix una atmosfera única. Els teus llençols creen un clima més que idoni per sobreviure-hi dins. Però ja qui condiciona i altera aquesta atmosfera amb gasos naturals…

 

 

5. Si fos per tu, no sortiries mai d’allà. Perquè? Que s’acabi el món, però que em pilli dins el llit!

 

 

6. Quan no estàs dins al llit només penses en el moment que hi tornaràs, el moment que tornareu a estar junts… T’imagines que el llit tingués autonomia i et poguessis ‘whatsappejar’ amb ell?, aquí queda.

 

 

7. I el que més et rebenta és el típic veí ‘toca*******’, que no te res millor a fer que passar l’aspiradora; ei! Un diumenge? Va home. Les ganes de fer pipí o gana també són molt comunes però sempre ens podem emportar els llençols pel viatge.

 

 

8. Mai entendràs a aquella gent que s’aixeca del llit per menjar… O es menja abans o després de la dormida, tot hi que si ho somies està permès.

 

 

9. I també et treuen de polleguera la gent que surt ben d’hora al mati per fer esport o anar al gym: poca feina i molt de temps lliure. En fi, després pots veure la seva aventura en diferit, per les xarxes.

 

 

 

10. Obres el mòbil i llegeixes quatre titulars que et deixen indiferent. «Una raó de més per quedar-te al llit, res d’excuses ni remordiments, t’hi sents segur».

 

 

11. De fet, poques coses et motiven a sortir del llit. Esperes que algú et convenci…

 

12. Podries escriure un llibre amb les 1000 excuses perfectes per evitar qualsevol interacció fora del llit. «A mi que no em busquin».

 

 

13. Però l’hora dels adéus arriba sempre, i en algun moment del dia et separes del teu llit. Desperta! Que tens unes responsabilitats coi. Afronta-ho i almenys prepara una mica d’esmorzar i torna al llit, si més no per menjar quelcom eh.

 

 

14. I no t’entra al cap el motiu pel qual et separes del llit cada dia. O sigui, vas direcció la feina, escola, però en el fons vas pensant «què coi estic fent amb la meva vida?». Tens una imatge mental idíl·lica del teu llit i et repenses el dia.

 

 

15. Quan ja s’acaba el dia i tornes a casa, i el teu llit et crida desesperadament. Ah no, que és la teva consciència. Ànims.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa