El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Fuck Trump’, el pintallavis rosa de moda
  • CA

 

‘Fuck Trump’ és el pintallavis rosa del moment. Amb la idea de recaptar diners per organitzacions benèfiques dedicades als drets de la dona, la universitària californiana Katie Sones ha creat la marca Lipslut

 

  

 

 

La campanya ‘Fuck Trump’ (fotet Trump) intenta crear una plataforma “per canviar les coses a millor”. Un pintallavis líquid color rosa nude amb un “50% de caritat, un 100% contra la tirania, i per descomptat, 100% lliure de crueltat” amb un preu de 19’95$.

 

 

Una publicación compartida de Lipslut (@hello.lipslut) el

 

Una marca, de la qual el president dels Estats Units, Donald Trump, ja ha fet menció a Twitter, on va comentar setmanes enrere que és “un producte ridícul i dolent per EEUU. No el compreu, trist!”. 

 

 

Interesting tweet to wake up to… #fakenews Stay woke @ www.lipslut.com

Una publicación compartida de Lipslut (@hello.lipslut) el

La raó d’aquest moviment, segons s’explica al web, ve donada perquè no estan “molt satisfets” amb el paisatge sociopolític actual i en general amb els estàndards de la indústria cosmètica.

 

La idea és que quan algú compra un dels pintallavis, en finalitzar la compra podrà escriure el nom d’una organització benèfica d’ajuda a les dones i l’entitat que major nombre de vots tingui, serà la que rebrà el xec amb els diners recaptats.

 

 

Una publicación compartida de Lipslut (@hello.lipslut) el

 

Lipslut té la intenció d’oferir pròximament una àmplia selecció de tons, però de moment només hi ha ‘Fuck Trump’ per mantenir la “visibilitat a les xarxes”. Malgrat l’interès que pot generar la plataforma arreu del món, en aquests moments el pintallavis només està disponible per comprar-lo als Estats Units. 

 

 

 

Una publicación compartida de Lipslut (@hello.lipslut) el

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa