El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
5 comptes de gats famosos a Instagram
  • CA

 

Tothom sap que els gats són tot un fenomen d’internet i en especial de les xarxes socials. Ja no només es comparteixen fotos de gatets, sinó que són els autèntics reis de vídeos, gifs animats i tenen fins i tot els seus propis comptes a les xarxes. Avui et proposem 5 comptes de gats famosos a Instagram.

 

 

1. @nala_cat

 

Nala és una de les gates més famoses de la xarxa social. La seva propietària la va adoptar amb només 5 mesos. El seu compte el fa servir per reivindicar l’adopció d’animals i evitar-ne la compra. La segueixen més de 3 milions de persones.

 

 

 

2. @realgrumpycat

 

Encara que no és el compte amb més seguidors a Instagram, sí que és un autèntic fenomen tant dins com fora d’internet. Conegut com el gat enfadat o “Grumpy Cat”, en realitat es tracta d’una gata i se l’ha vist amb multitud de famosos. Arreu del món hi ha marxandatge de tot tipus sobre ella, té un llibre i pròximament una pel·lícula.

 

 

 

3. @iamlilbub

 

Diuen que ser diferent et fa únic i especial. Aquesta gata té una malformació que no li permet mantenir la llengua dintre de la boca i és el motiu pel qual el seu rostre s’ha fet conegut arreu del món. Ha protagonitzat el seu propi documental que es va presentar al Festival de Tribeca a Nova York pel mateix Robert de Niro.

 

 

 

4. @venustwofacecat

 

La gata Venus s’ha fet famosa perquè la seva cara està dividida exactament per la meitat en dos colors totalment diferents.

 

 

 

5. @hamilton_the_hipster_cat

 

El color del seu pelatge fa que sembli que porti un bigoti al més pur estil hipster. Aquest tret diferencial és el que ha fet que en Hamilton triomfi a Instagram.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa