El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de divendres 14 d’octubre
  • CA

 

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat arreu. A partir de llavors, s’obriran clarianes al sud i oest, mentre que que es mantindrà cobert o molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu i al quadrant nord-est.

 

De matinada s’esperen precipitacions al litoral i prelitoral central i nord així com al litoral i prelitoral nord de Tarragona, central i nord, tot i que no es descarten a altres punts del país. Al quadrant nord-est s’esperen precipitacions també de matinada i de nou a partir de mig matí, més disperses a partir de mitja tarda. Seran d’intensitat feble o moderada, tot i que podran ser localment fortes i anar acompanyades de tempesta i calamarsa al quadrant nord-est. A més, a la resta del Pirineu i Prepirineu s’esperen precipitacions de forma dispersa i feble al llarg del dia. S’acumularan quantitats minses o poc abundants, i localment abundants.

 

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, tret del quadrant nord-est i del vessant nord del Pirineu on baixarà lleugerament. La temperatura mínima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al terç sud i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa