[VÍDEO] La méteo de diumenge 2 d'octubre

S'esperen ruixats dispersos al litoral i prelitoral central i sud i a l'altiplà central, sobretot al matí

 

 

Fins a migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general i puntualment cobert, sobretot per núvols baixos. A partir de llavors minvarà la nuvolositat a les comarques de Lleida mentre que continuarà entre mig i molt ennuvolat a la resta del país.

S'esperen ruixats dispersos al litoral i prelitoral central i sud i a l'altiplà central, sobretot al matí; també són probables de més aïllats a la resta de la meitat oest i són possibles a la resta del territori. Les precipitacions seran entre febles i moderades i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

 

 

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Es mourà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central, entre 12 i 17 ºC al prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament o, de manera puntual, moderadament més baixa; arribarà a valors d'entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al Prepirineu, i entre 22 i 27 ºC a la resta.

 

 

Visibilitat regular al litoral i prelitoral i puntualment dolenta a zones elevades de prelitoral sud. A la resta del territori serà entre bona i regular.

 

 

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a mig matí a l'Empordà. A la resta el vent bufarà de component sud i est fluix amb cops moderats. Al final del dia quedarà fluix i variable.

 

Comentaris