[VÍDEO] La méteo de dissabte 22 d'octubre

Petit canvi de temps per aquest dissabte

 
 
Per dissabte s'espera un cel molt ennuvolat o cobert, amb tendència a minvar la nuvolositat al final del dia a l'extrem sud.
 
 
 
De matinada s'esperen precipitacions disperses a la meitat sud i al llarg del dia s'estendran per tot el territori, si bé a partir de la tarda seran menys probables a ponent i al terç sud. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment fortes al litoral, on és possible que vagin acompanyades de tempesta. Les acumulacions seran poc abundants en general, si bé seran minses a ponent, al vesant nord del Pirineu i a l'extrem nord-est, mentre que al litoral podran ser abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores). La cota de neu pujarà de 2500 a 2700 metres al llarg del matí.
 
 
 
 
Temperatura mínima en ascens, lleuger en general i moderat o puntualment acusat a la meitat oest. Màxima similar en general i lleugerament més alta a la Val d'Aran. La mínima es mourà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC al prelitoral, i entre 11 i 16 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

 

 

Comentaris