[VÍDEO] La méteo de dimecres 26 d'octubre

Es mantenen els núvols i el risc de pluja

 

 

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors la nuvolositat minvarà arreu i quedarà poc ennuvolat al matí. Tot i això, partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al nord-est, i de manera més aïllada en altres punts del sector central del prelitoral, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, i localment cobert al nord-est. Independentment, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral.

 

De matinada no es descarta alguna precipitació feble i dispersa al terç nord. A partir de migdia s'esperen novament ruixats dispersos que començaran a l'interior del quadrant nord-est i és probable que arribin de manera més aïllada a punts del litoral nord, i en són possibles a la resta del Pirineu. Seran d'intensitat feble en general, si bé localment podran ser moderats. S'acumularan quantitats minses en general, i localment poc abundant. No es descarta que les precipitacions vagin acompanyades de fang.

 

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa al quadrant nord-oest, i màxima entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre els 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre els 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i entre els 15 i 20 ºC al litoral, si bé serà localment més baixa al litoral nord. Pel que fa a la màxima, es mourà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i al Prepirineu oriental, i entre els 22 i 27 ºC a la resta.

 

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

 

Comentaris