El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dimecres 19 d’octubre
  • CA

 

Al matí el cel estarà molt ennuvolat a la meitat nord del litoral i prelitoral, i a partir de la tarda al quadrant nord-est. A més, fins a mig matí també hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts de la depressió Central. A la resta el cel estarà mig ennuvolat per núvols alts fins a migdia i serè o poc ennuvolat a partir de llavors. Amb tot, al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat a l’extrem sud on quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de mitja tarda. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat de matinada i a partir del vespre al vessant nord del Pirineu.

 

Són probables ruixats aïllats fins a mig matí al litoral central i sud de la costa Brava, i a partir de migdia al quadrant nord-est, sobretot al litoral i prelitoral. A partir de la tarda també s’esperen precipitacions a l’extrem sud. Seran d’intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

 

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. La màxima baixarà lleugerament llevat del litoral sud on serà similar o lleugerament més baixa. Les mínimes es mouran entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió central i el prelitoral nord, entre 10 i 15 ºC a la resta del prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d’entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa