El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dimarts 25 d’octubre
  • CA
meteo 25 oct | meteocat

 

Cel molt ennuvolat o cobert per núvols alts i mitjans arreu. A més, fins a mig matí i de nou a la nit es formaran núvols baixos al litoral, prelitoral i depressió Central.

 

Són probables plugims dispersos a qualsevol indret del país fins a migdia. A partir de llavors se n’esperen al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental i no se’n descarten a la resta del territori. A més, fins a primera hora de la tarda és possible algun ruixat al litoral i prelitoral central i sud. Les precipitacions seran d’intensitat feble i acumularan quantitats entre inapreciables i minses en general, tot i que al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental i al litoral i prelitoral central i sud seran localment moderades i acumularan quantitats poc abundants. Les precipitacions aniran acompanyades de fang.

 

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima similar. La temperatura mínima rondarà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, Prepirineu, est de la depressió Central i prelitoral nord, i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa