El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dimarts 11 d’octubre
  • CA
meteo 11 oct | meteocat

 

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans al terç nord durant tota la jornada. A més, al final del dia quedarà puntualment cobert al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. A la resta del territori el cel estarà poc ennuvolat en general. Amb tot, hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí al quadrant nord-est i al litoral central, i a partir del vespre al terç sud.

 

De matinada són probables precipitacions aïllades al sector central del litoral i prelitoral, i a partir del vespre al terç sud. Seran d’intensitat feble en general i s’acumularan quantitats de precipitació minses.

 

Temperatura mínima similar o lleugerament inferior. La temperatura màxima baixarà lleument a la meitat nord de Catalunya, mentre que a la resta del país es mantindrà similar. La mínima es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 7 i 12 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d’entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori, per bé que serà puntualment més alta a les terres de l’Ebre.

 
Podeu consultar la previsió més detallada al web del Servei Meteorològic de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa