[VÍDEO] La méteo de dilluns 3 d'octubre

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos al litoral, prelitoral i la depressió central

 

 

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos al litoral, prelitoral i la depressió central, que seran més abundants fins a mig matí i novament a partir del vespre, mentre que a la resta del país el cel estarà poc ennuvolat. Al centre de la jornada la nuvolositat minvarà en general si bé creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu. A més, al final del dia arribaran bandes de núvols alts per l'oest del territori.

Fins a migdia són probables precipitacions febles o puntualment moderades al litoral sud que acumularan quantitats minses en general.

 

 

La temperatura mínima baixarà lleugerament al Pirineu i Prepirineu i serà similar a la resta del territori. La màxima es mantindrà similar al litoral i prelitoral i pujarà lleugerament a la resta. La mínima es mourà entre els 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, entre 13 i 18 ºC a la resta del prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral central i sud. La màxima arribarà a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu, entre 20 i 25 ºC al Prepirineu, i entre 23 i 28 ºC a la resta del país.

 

 

Fins a mig matí la visibilitat serà regular a la meitat sud del país. A la resta del país serà bona, si bé hi haurà boirina i algun banc de boira matinal a valls i fondalades de l'interior.

 

 

Fins a mig matí el vent serà fluix i variable a l'interior, mentre que al litoral bufarà fluix amb cops moderats, de component nord a l'extrem nord del litoral i de component est a la resta. Durant les hores centrals del dia bufarà de component est entre fluix i moderat al litoral i al quadrant nord-est, i de component sud fluix amb cops moderats a l'interior. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable en general.

 

Comentaris