El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dilluns 24 d’octubre
  • CA
meteo24oct | meteocat

 

Cel cobert o molt ennuvolat al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu fins a migdia i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia estarà entre mig i molt ennuvolat. A l’extrem nord-est i a la resta del litoral estarà entre mig i molt ennuvolat, amb nombroses estones de cel cobert al litoral nord i amb núvols més trencats al centre del dia al litoral central. Malgrat això, a partir del vespre es faran més abundants i compactes, i alhora s’estendran a altres punts del prelitoral. A la resta del territori estarà entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos fins a mig matí i poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans a partir d’aleshores.

 

Al vessant sud del Pirineu occidental s’esperen precipitacions febles i intermitents durant tota la jornada, sobretot fins a migdia i de nou a la nit, quan localment seran d’intensitat moderada. També se n’esperen de febles i disperses a l’extrem nord-est i en són possibles a punts del litoral sud, sobretot de matinada; al final del dia, però, tendiran a minvar. S’acumularan quantitats de precipitació poc abundants al Pirineu i Prepirineu occidental i minses o poc abundants a la resta.

 

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, i oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori. La màxima serà similar o pujarà lleugerament, tret de l’extrem nord-est i sud del territori on baixarà entre lleugerament i moderada. Els valors se situaran entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu, lleugerament més alta al vessant nord de la serralada, entre 17 i 22 ºC al litoral nord, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa