El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dilluns 17 d’octubre
  • CA

 

Al llarg de matí hi haurà un progressiu increment de la nuvolositat d’oest a est, que deixarà el cel molt ennuvolat o cobert a partir de migdia arreu. A banda, a primera hora matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud, i punts de la depressió Central.

 

Durant el matí s’espera alguna precipitació feble i dispersa a punts del Pirineu i Prepirineu occidental; a partir de migdia les precipitacions s’estendran a la resta del terç nord, i són probables a la resta del territori. A banda, també és probable algun ruixat durant la tarda a punts del quadrant nord-est. S’acumularan quantitats minses de precipitació, si bé al Pirineu occidental i punts del nord-est podran ser poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 2800 metres, i si bé al sector occidental baixarà fins als 2600 metres al final del dia.

 

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, tret de punts del Pirineu occidental on serà lleugerament més baixa; oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 11 i 16 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà acusadament més baixa al quadrant nord-occidental, i entre lleugerament i moderadament més baixa a la resta; oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu occidental, entre 13 i 18 ºC al Pirineu oriental i al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central, i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa