[VÍDEO] La méteo de dilluns 17 d'octubre

S'espera un dia força ennovulat amb possibilitat de precipitacions, especialment al terç nord

 

Al llarg de matí hi haurà un progressiu increment de la nuvolositat d'oest a est, que deixarà el cel molt ennuvolat o cobert a partir de migdia arreu. A banda, a primera hora matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud, i punts de la depressió Central.

 

Durant el matí s'espera alguna precipitació feble i dispersa a punts del Pirineu i Prepirineu occidental; a partir de migdia les precipitacions s'estendran a la resta del terç nord, i són probables a la resta del territori. A banda, també és probable algun ruixat durant la tarda a punts del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses de precipitació, si bé al Pirineu occidental i punts del nord-est podran ser poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 2800 metres, i si bé al sector occidental baixarà fins als 2600 metres al final del dia.

 

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, tret de punts del Pirineu occidental on serà lleugerament més baixa; oscil·larà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, i Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 11 i 16 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà acusadament més baixa al quadrant nord-occidental, i entre lleugerament i moderadament més baixa a la resta; oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu occidental, entre 13 i 18 ºC al Pirineu oriental i al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a la depressió Central, i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

 

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

 

Comentaris