[VÍDEO] La méteo de dilluns 10 d'octubre

Al litoral i al prelitoral central el cel estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, tot i alguna clariana transitòria a migdia

Al litoral i al prelitoral central el cel estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, tot i alguna clariana transitòria a migdia. A la resta del país, fins a primera hora del matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, excepte a l'interior de les terres de l'Ebre, a ponent, al nord de l'Empordà i al quadrant nord-oest, on estarà serè o poc ennuvolat. A partir llavors la nuvolositat es trencarà i quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé a punts del litoral i del prelitoral sud persistiran intervals de núvols baixos, mentre que al quadrant nord-est augmentarà la nuvolositat a partir de mitja tarda. Podeu consultar la previsió més detallada al web del Servei Meteorològic de Catalunya.

La temperatura mínima baixarà lleugerament i es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a ponent, entre 13 i 18 ºC al litoral i entre 9 i 14 ºC a la resta del país. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa, tot i que a l'interior del quadrant nord-est serà puntualment més alta. La màxima arribarà a valors de 14 a 19 ºC al Pirineu, de 20 a 25 ºC a ponent i a les terres de l'Ebre i de 16 a 21 ºC a la resta.

 
 

Comentaris