El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[VÍDEO] La méteo de dijous 20 d’octubre
  • CA

 

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos al quadrant nord-est, resta del sector central del litoral i prelitoral i a la depressió Central. A la resta de Catalunya, domini de l’ambient assolellat amb el cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, que seran més abundants i compactes fins a migdia i a la meitat sud. A més, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, sobretot al principi i al final del dia.

 

S’esperen ruixats fins a mig matí al litoral central i nord de la Costa Daurada. A partir de migdia també se n’esperen al litoral i prelitoral central i nord del litoral i prelitoral sud, i són probables a l’interior del quadrant nord-est. En general seran aïllats, d’intensitat feble o puntualment moderada, i acumularan quantitats minses o localment poc abundants, tot i que no es descarta que localment siguin abundants al litoral.

 

Temperatura en lleuger descens, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d’entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 16 i 21 ºC a la resta.

 

Podeu consultar tota la previsió al Meteocat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa