El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vichy presenta la seva nova beguda, que potencia les defenses
  • CA

 

Vichy Catalan Corporation ha presentat aquest dijous a l’Hotel Mandarín Oriental de Barcelona una nova beguda funcional, anomenada Defens d´Or, que junt amb Protect d’Or i Repara d’Or ampliarà la gamma Vichy d’Or, la comercialització de les quals es va iniciar ara fa uns mesos.

 

Alberto Cabadas, Director d’Innovació de Vichy Catalan Corporation, ha destacat que “amb el llançament d’aquest producte es posa un cop més de manifest la preocupació per la salut de les persones, i en aquest cas concret, per potenciar les defenses de l’organisme. “El que avui presentem és fruit del nostre esforç en innovació i de més de 135 anys d´història i coneixement”, ha afirmat.

 

El Doctor Josep Mª Gatell, reconegut mundialment en temes d’immunologia, que ha participat activament en el projecte, destaca a la seva investigació sobre el nou producte que Defens d’Or compta a la seva composició amb les aigües minerale naturals Vichy Catalan Font d’Or, un complet complexe multivitamínic format per les vitamines: A, B6, B9, B12, C, D3 i minerals com el Zinc i el Seleni. Tots aquests principis actius el converteixen en un tractament infal·lible per a potenciar el sistema immunològic.

 

Les conclusions del Dr. Gatell resumeixen també que totes les vitamines que composen Defens d’Or tenen un efecte positiu en el sistema immune. D’una banda, hi ha la Vitamina A, que ajuda en la formació de cilicis de la mucosa, convertint-se en la primera barrera contra les infeccions. D’altra banda, les vitamines B, C i D ajuden a activar les cèl·lules del sistema immunitari, destacant l’efecte antioxidant de la Vitamina C, que permeteix l’eliminació dels radicals lliures generats per la inflamació.

 

Durant la presentació, s’ha posat en valor la presència del Zinc en la composició del nou producte, ja que Defens d’Or conté la dosi diària recomenada de Zinc, que redunda en el correcte funcionament dels òrgans vitals i és esencial per a enfortir el sistema immunològic.

 

Gràcies a aquest poderós complexe vitamínic, Defens d’Or actua en l’organisme com a un potenciador de les defenses, aconseguint que els refredats tinguin menys durada i severitat, alhora que aconsegueix disminuir les infeccions, especialmente les del tracte respiratori superior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa