El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una trentena de vols cancel·lats a l’aeroport del Prat pel temporal a Europa
  • CA

L’aeroport del Prat ha cancel·lat 28 vols, 14 arribades i 14 sortides, a causa del temporal de vent i neu al centre i nord d’Europa.La majoria de vols tenen com a destí o origen aeroports del Regne Unit, França i Alemanya, segons ha informat AENA en un comunicat.

A l’aeroport de Girona hi ha dos vols cancel·lats , una arribada i una sortida, amb origen i destí a Dublín, i a Reus no hi ha hagut cap afectació pel temporal que sacseja Europa des de fa ja uns dies i que té part de les capitals europees paralitzades.

A més just  avui la Comissió Europea ha emès un comunicat on considera inacceptable el caos aeri que han provocat les nevades dels últims dies arreu del continent i han deixat milers de passatgers a terra en plena operació sortida per les vacances de Nadal.

El comissari de Transports, Siim Kallas, ha afirmat que la situació “és inacceptable i no hauria de repetir-se” i ha anunciat que, en els pròxims dies, es reunirà amb els responsables dels aeroports per demanar-los explicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa