Una empresa espanyola edita el primer manual d'Office en català

Els impulsors del projecte van topar amb la negativa d'editorials catalanes amb l'argument que "el català no és rendible"

El centre de formació CEINA d'Igualada i l'editorial Anaya han editat el primer manual d'Office 2010 en català. El llibre, que conté més de 500 pàgines i unes altres 500 descarregables des d'Internet, explica el funcionament i les funcions de les eines de gestió principals que incorpora l'Office: Word, Excel i Acces. Els impulsors d'"Office 2010. Edició en català" denuncien que "cap editorial catalana" no els ha volgut publicar el manual i que ho ha hagut de fer una editorial espanyola. Aquest és el primer llibre que Anaya Multimedia edita en català.

Segons ha explicat Manel López, un dels creadors del manual, van anar a trucar a diferents portes d'editorials catalanes i a totes els deien el mateix: "el català no és rendible". López ha afegit que el català no només és rendible sinó que, a més, aquest tipus de manuals van dirigits a professors, estudiants i centres de formació ocupacional que "ensenyen en català".

 
 

Comentaris