Una empresa catalana, la primera del món que ofereix un servei integral de divorcis

Catalunya és el territori de l'Estat amb més divorcis el 2015 segons l'INE

 

Catalunya, on hi ha més divorcis

 

Catalunya és el territori de l'Estat amb més divorcis el 2015 segons l'INE. "De sobte, milers de persones es veuen afectades en infinitat d'àmbits de la seva vida com el personal, familiar, econòmic, social, laboral i en molts aspectes pràctics del seu dia a dia", expliquen des de CelEXtina. Espanya registra un 60% de ruptura de parelles estables i ocupa el cinquè lloc encapçalat per Bèlgica (71%) seguit de Portugal, Hongria i República Txeca.

 

Tot en un 

 

En aquest sentit, l'empresa estudia "cada cas detalladament i a través d'un coach/sherpa que acompanya al client contínuament (a través de la app exclusiva per als seus clients) els facilita un equip de professionals que de manera conjunta gestionen el seu divorci ajudant-ho a tancar aquesta etapa de forma eficaç, reforçant la seva autoestima i ocupant-se del seu present i del seu futur". L'assessorament es gratuit i el preu del servei són uns 250 euros per tot el procés.

 

CelEXtina es fa càrrec de tot el que necessita la persona que es divorcia. "Des d'aspectes tant importants com els jurídics, emocionals (l'acceptació sense traumes de la nova situació per la seva banda i per part dels seus fills a través d'assessorament amb psicòlegs i psicòlegs infantils) com a aspectes no menys importants (per la seva gran càrrega emocional d'estrès) com fer una mudança, buscar un nou habitatge, assessor financer, cangur, personal shopper", assenyalen. 

 

3 tipus de plans

 

 

L'empresa ofereix tres tipus de plans segons les necessitats de cada parella. El 'Decoupling Pla' és un pla bàsic pels que estan iniciant el procés de separació. Inclou tota la informació necessària adaptada al seu cas i una sessió de reforç emocional per ajudar a gestionar i superar aquesta fase. D

 

El 'Decoupling Sherpa' és un pla personalitzat que inclou el 'Decoupling Pla', tres sessions de reforç emocional per la co-creació del pla de gestió emocional i suport logístic i administratiu per a

  

tot el procés de separació. I per últim, el 'Future Pla' s'ofereix al client una vegada superada la fase més inestable del procés. Es dóna l'ajuda necessària per començar a construir els fonaments de la nova etapa per oblidar el dolor i centrar-se en el benestar de la persona.

 

Comentaris