Un sindicat de la Urbana exigeix a Colau que compri "armes llargues" per afrontar terroristes

El Sindicat Policia Local Barcelona-UGT demana que es prenguin mesures per garantir la seguretat dels agents després de l'atac a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cornelllà

 

El Sindicat Policia Local Barcelona-UGT ha exigit a Ada Colau l'adquisició de més mitjans per afrontar possibles atacs terroristes, com el que es va produir en una comissaria de Mossos d'Esquadra a Cornellà de Llobregat. El sindicat ha enviat una carta a l'alcaldessa queixant-se de la manca de recursos de seguretat i demanen poder disposar de nous instruments de defensa davant de possibles atemptats o agressions. En aquest sentit, indiquen que s'haurien d'adquirir dispositius electrònics de control persona i armes llargues, però també millorar altres sistemes tecnològics (videocàmeres unipersonals). Es tractaria, afirmen, de mitjans "que assegurin legalment l'actuació policial i personal".

 

 

En la seva missiva, el sindicat exigeix que s'apliquin de forma immediata els punts bàsics de seguretats que figuren en el Pla Integral de Seguretat (PSI) i critica que malgrat estar a nivell 4 d'alerta terrorista i el recent atemptat a Cornellà no s'han pres les mesures pertinents: "No poden deixar de tenir present que s'ha de preveure que nosaltres som focus de situacions que generen conflictes: amenaces jihadistes, reivindicacions veïnals, conflictes socials, d'immigració, etc."

 

Comentaris