El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un radar de Barcelona va recaptar cinc milions d’euros en tres anys
  • CA

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha informat avui que estan elaborant un estudi sobre el funcionament dels radars a les carreteres catalanes els últims anys i que un dels aparells va recaptar cinc milions d’euros en tres anys.

En declaracions als periodistes després de la Comissió d’Interior, ha puntualitzat que aquest radar està situat a la zona de transició de l’antiga zona 80, en els accessos a Barcelona, i ara estan estudiant si aquest volum de multes estava justificat. En principi, ha avançat que aquest podria ser un dels radars que canviaran d’ubicació, per entendre que tenia un afany recaptatori.

També ha assegurat que en alguns casos han localitzat radars que mai havien fet cap foto ni impost sancions, de manera que també seran revisats. Aregio ha explicat que estan ultimant l’estudi sobre radars, que preveuen tenir sobre la taula per Setmana Santa, i que una vegada ho tinguin començaran a reubicar-los en funció de qüestions tècniques i no recaptatòries, tal com segons ell els utilitzava l’anterior Govern en alguns casos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa