El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un professor de Lleida titlla als gais d'”antinaturals” i els estudiants es revolten
  • CA

 

Un professor de filosofia de l’Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida ha definit com a “antinaturals” les persones que integren el col·lectiu LGBTI, segons ha denunciat el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans Secundària Lleida en un comunicat. D’acord amb aquesta organització el professor hauria proferit els insults contra el col·lectiu LGBTI “durant l’horari lectiu”, fet que va generar la protesta d’alumnes que es van aixecar i marxar de classe.

 

El SEPC Secundària Lleida ha convocat una concentració a les 10.30 hores d’aquest dimecres al pati del mateix institut per tal de mostrar el seu “rebuig a aquestes declaracions pròpies de segles passats”. L’organització afegeix que aquests comentaris “són intolerables dins les aules” i que “falten el respecte”.

 

“Volem deixar clar que les alumnes estimem com volem, que follem com volem i que volem fer-ho sense que ningú ens falti al respecte i vulneri els nostres drets”, afegeix el comunicat. Amb la protesta, els activistes esperen que “les persones corresponents prenguin consciència, prenguin les mesures necessàries i recordin bé” la Llei contra l’homofòbia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa