El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un ‘caganer’ de Duran presideix el pessebre d’UDC
  • CA

El ‘caganer’ del líder d’UDC, Josep Antoni Duran, presideix per primera vegada el tradicional pessebre que els democratacristians han instal•lat a la seu del partit i que es pot veure a peu de carrer.A falta d’una setmana per Nadal, el pessebre és visible des del dia de Saint Llúcia, el 13 de desembre, i es mantindrà fins a la Candelària, el 2 de febrer.

Enfundat en un vestit d’americana i corbata de color blau, el ‘caganer’ de Duran porta les tradicionals ulleres vermelles del líder democratacristià. La figura en el pessebre, que també té una muntanya amb el perfil del Pedraforca, procedeix d’una coneguda empresa familiar de Torroella de Montgrí (Girona) que es dedica a la fabricació de ‘caganers’ de tota mena, i que els comercialitza a fires tradicionals nadalenques i a través d’Internet.

Precisament, en un acte de campanya electoral celebrat a Banyoles, els responsables d’aquesta empresa van regalar a Duran i al futur president de la Generalitat, Artur Mas, un lot de ‘caganers’ amb la seva cara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa