Trànsit pensa en un nou replantejament dels radars

Respecte els 80km/h Puig ha swentenciat: "A partir d'avui podrem comprovar que això dels 80 com a limitació urbi et orbe ha desaparegut ja del mapa"

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha afirmat avui en declaracions a RAC1, que ha demanat "al nou director del Servei Català del Trànsit fer un replantejament del nombre de radars, la seva intensitat i, sobretot, la seva bondat".

Segons Puig "els radars han de ser instruments per fer complir les normes però, sobretot, per treballar per millorar la seguretat viària". I, això, segons el conseller, no passa perquè els conductors acceleren quan no hi ha radars i acceleren quan hi són, cosa "absurda" que "genera més emissions" i fan pujar el nombre d'accidents.

Respecte els 80km/h


Respecte els 80km/h, Puig ha recordat que "la velocitat variable s'implanta, sobretot, per gestionar bé la congestió del trànsit en els accessos a la ciutat de Barcelona" i ha desitjat que esvaïda "la boira climatològica" també ho faci "el debat mediàtic."

"A partir d'avui podrem comprovar que això dels 80 com a limitació urbi et orbe ha desaparegut ja del mapa", ha sentenciat com a conclusió.

 
 

Comentaris