El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Talls parcials a les línies 1 i 3 del metro durant l’agost
  • CA

 

TMB aprofita el mes d’agost, quan baixa l’afluència de passatgers al Metro, per dur a terme diverses obres, que afectaran el servei durant alguns dies amb talls en algunes estacions. En concret, es veuran afectades la línia 1 i la línia 3, les més concorregudes. 

 

Talls a la Línia 1 (vermella) 

 

El tram entre les estacions de Torras i Bages – Fondo estarà fora de servei del 31 de juliol al 31 d’agost. Es faran obres en un tram de tres quilòmetres, i quedaran sense servei quatre estacions: Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo. La resta de la línia 1, entre Hospital de Bellvitge i Torras i Bages, funcionarà amb normalitat. En aquest cas s’habilitaran dos serveis especials d’autobusos que cobriran el tram afectat.

Obres a la línia 3 (verda)

 

Les obres a la línia 3 es faran en dues fases. La primera comportarà la interrupció del servei entre les estacions de Vall d’Hebron i Canyelles, del 29 de juliol al 14 d’agost. Quedaran sense servei tres estacions: Montbau, Mundet i Valldaura. La resta de la línia 3, entre Zona Universitària i Vall d’Hebron, d’una banda, i de Canyelles a Trinitat Nova, de l’altra, funcionarà amb normalitat. Com en el cas de la línia 1, s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres. 

 

La segona fase de les obres a la línia verda interromprà el servei entre Lesseps i Vall d’Hebron, del 22 d’agost al 3 de setembre, i quedaran sense servei dues estacions: Vallcarca i Penitents. La resta de la línia 3, entre Zona Universitària i Lesseps, d’una banda, i de Vall d’Hebron a Trinitat Nova, de l’altra, funcionarà amb normalitat. També s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre Lesseps i Vall d’Hebron, amb parada a cada una de les estacions afectades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa