El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
[SORTEIG TANCAT] Guanya una nit a l’Hotel Balneari Vichy Catalan
  • CA

 

Si aquestes vacances sents que no has descansat prou, ara tens una nova oportunitat de desconnectar i relaxar-te de la mà de l’Hotel Balneari Vichy Catalan. I és que el mític balneari de Caldes de Malavella (Girona) sorteja entre els lectors i lectores d’El Món 4 bons de cap de setmana que inclouen una nit d’hotel amb sopar, llit balinès i consumició a la piscina, a l’Hotel Balneari Vichy Catalan.

  

  

Amb aquest sorteig l’Hotel Balneari Vichy Catalan vol celebrar la inauguració de la seva nova piscina que completa l’experiència lúdica-termal. La nova piscina de Vichy Catalan rendeix tribut als orígens del Balneari, inspirant-se en els indians que van fer possible la seva construcció, entre els anys 1891 i 1898. I és que l’herència dels indians està present en molts detalls, com als canals laterals d’aigua sobre els que s’han incorporat llits balinesos per oferir als clients una experiència única, tant en confort, com en privacitat. A més, aquesta experiència es podrà gaudir tot l’any, gràcies als panells solars que permeten disposar d’aigua climatitzada i de les tècniques de sostenibilitat i eficiència energètica més innovadores del mercat, que faciliten la recol·lecció i renovació de l’aigua de pluja.

  

  

Si vols nedar per aquesta increïble piscina i gaudir dels altres atractius del centre termal amb aigües minero-medicinals com el Restaurant Delicius, amb una cuina termal de proximitat, els 700 m2 de sales de convencions i parc infantil i el jardí de 20.000 m2, omple el formulari que s’adjunta més avall amb les teves dades.

  

    

El conjunt arquitectònic d’estil modernista neo-mudèjar de l’Hotel Balneari Vichy Catalan, va ser culminat per l’arquitecte Gaietà Buïgas, artífex del Monument a Colon entre altres obres, el 21 de juny de 1898, convertint-se en l’edifici modernista més important de Caldes de Malavella i una de les més destacades del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

  

  

Més sobre Vichy Catalan

Detall dells llits balinesos del balneari | Cedida

  

  

Vichy Catalan és una aigua mineral natural carbònica que brolla de forma espontània a 60?°C amb el seu propi gas carbònic de la deu de Caldes de Malavella. Les seves especials propietats mineromedicinals i el seu inconfusible sabor l’han convertit en una de les aigües minerals preferides dels professionals de la restauració i dels consumidors catalans i espanyols, i en una de les marques més prestigioses del mercat mundial de les aigües minerals

  

  

A més d’innovar en nous formats i productes, Vichy Catalan investiga des de fa molts anys com millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. Prova d’això són els estudis avalats pel CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) que demostren que el seu consum regular ajuda a reduir els nivells de colesterol LDL (colesterol dolent) i diversos marcadors de risc cardiovascular, sense elevar la pressió arterial.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa