El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segons l’OCU aquesta és la millor llet semidesnatada
  • CA

 

La llet semidesnatada Hacendado, que comercialitza Mercadona, ha estat escollida com la millor llet semidescremada del mercat segons un estudi elaborat per l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

  

    

La llet del gegant valencià, aconsegueix un total de 74 punts, la màxima puntuació d’aquest rànquing i la catalogació de “compra mestre”. Li segueix la llet semidesnatada Llet Nostra, amb 73 punts, i la de Consum, que aconsegueix la mateixa puntuació. En els primers llocs de la llista se situen marques blanques com Eroski, Aliada o el Corte Inglés. 

  

 

Les llets semidesnatades de marca es troben a partir de la cinquena posició, en el cas de Président, setena per la marca Pascual, i en onzena posició, Central Lechera Asturiana. Tot i aquest anàlisi, l’OCU destaca “el producte de bona qualitat, a un preu molt competitiu” de la llet semidesnatada en general. L’entitat assenyala que en el seu estudi s’ha valorat aspectes com “la composició nutricional, la qualitat de la matèria primera, l’etiquetatge, el preu i la higiene del producte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa