El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segon descarrilament de Rodalies en una setmana
  • CA

El servei de trens entre les estacions de Renfe de Sitges i Vilanova i la Geltrú continua interromput després del descarrilament d’un tren aquest diumenge al vespre i la companyia manté activat el pla alternatiu d’autocars entre les dues estacions. Un tren de Rodalies de la R2 sud que circulava amb 400 passatgers va descarrilar a l’entrada de l’estació de Sitges i tres persones van quedar-ne ferides lleus.

En les operacions de retirada del tren i restabliment de la circulació hi participen dos trens taller, procedents de Barcelona i Tarragona, dues màquines de via, dues vagonetes d’electrificació, maquinària lleugera i una trentena de tècnics.

El pla alternatiu per carretera de Renfe consta de 50 autocars i 50 persones d’informació i atenció al client, i Adif ja ha obert una investigació per determinar les causes de la incidència.

A causa d’aquesta interrupció, la R2 sud (Barcelona-Sant Vicenç) té tallat el tram entre les dues estacions, la R7 (Martorell-Hospitalet) comença i finalitza recorregut a Sant Andreu Arenal, i els Regionals inicien i finalitzen recorregut a Martorell, disposant els viatgers de la R4 per arribar a l’estació.

Aquest és el segon descarrilament en una setmana, l’altre va ser a Vacarisses. El conseller Lluís Recoder ha comentat al seu Ttwitter que exigirà a Adif una “revisió exhaustiva” de l’estat de les vies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa