El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sant Cugat tanca el carrer de Can Solà per evitar el ‘botellón’
  • CA

 

Els divendres i dissabtes a la nit, el carrer de Can Solà estarà tancat al pas de vehicles des d’aquest 30 de setembre. Una mesura que l’Ajuntament de Sant Cugat, juntament amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, han pres perevitar el fenomen del botellón.

El dispositiu s’ha posat en marxa aquest 30 de setembre. Com ha explicat Cristina Paraira, tinenta d’alcalde d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, ha explicat que “per la gran quantitat de persones que s’acumulen aquí, era el moment de fer-ho. Hem provat diferents accions, i hem cregut que aquest dispositiu conjunt entre Policia Local i Mossos s’havia d’aplicar”.

 

Igualment, Paraira ha recordat que està prohibit consumir alcohol a la via pública, i que, segons l’ordenança municipal, es penalitza en 375 euros. “Amb aquest dispositiu de control volem evitar que es produeixi aquest fenomen, nociu per la salut de les persones, i que genera molèsties als empresaris de la zona i a les persones que vénen a gaudir d’un oci nocturn tranquil”, ha aclarit.

 

“Farem el que estigui a les nostres mans per evitar-ho”, ha sentenciat.

 

El dispositiu s’ha posat en funcionament aquest 30 de setembre | Haidy Blanch

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa