El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quatre consells per reduir les ulleres matinals
  • CA

 

 

Les ulleres que es produeixen al matí són causades per la inflamació de la zona que s’accentua mentre dormim. Aquesta zona immediatament sota dels ulls està particularment exposada al risc de retenció de líquids i de residus perquè la pell és molt absorbent. És aquesta la causa de la inflamació, més o menys accentuada, que és més evident quan ens despertem. Per evitar o reduir aquesta inflamació segueix aquests 4 passos:

 

  

  

1. Dorm amb el cap més alt que el cos

 

Amb un coixí o dos, ja que provoca que el líquid s’acumuli menys a la zona facial. Així t’aixecaràs amb els ulls menys inflats. 

 

 

  

  

2. Fes un sopar lleuger

 

A base de verdura i amb poca sal també ajuda a retenir menys líquid i, per tant, a tenir un millor aspecte al matí. 

 

 

  

  

3. Renta’t la cara amb aigua molt freda al matí

 

Això ajuda a desinflar les bosses. A més amb l’exercici físic a primera hora –encara que sigui simplement caminar– s’accelera l’eliminació de líquids a la zona facial. Hi ha qui omple un bol amb aigua i gel i hi submergeix el rostre. 

 

 

  

  

4. Aplicació de cosmètics

 

Estén el producte, prèviament guardat a la nevera per baixar la inflamació, per la parpella inferior mitjançant pressions suaus i rítmiques des del llagrimall a les temples amb els dits anular i cor. Repetir almenys cinc vegades i amb les dues mans alhora.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa