Han sobreviscut a dos governs i han retratat tres presidències. Han fet sis temporades, 200 edicions i 3.000 gags. Han generat 180 personatges, pels quals han invertit 11.000 hores de maquillatge. Però, sobretot, han acostat l’actualitat política i els polítics a la ciutadania.

Polònia
celebra a partir d’aquesta nit cinc anys en emissió. Per celebrar-ho, l’equip de Toni Soler emetrà les properes setmanes tres especials, de 15 minuts, en els quals els actors del programa recordaran els primers passos d’aquest projecte, que va començar el 16 de febrer del 2006, i periodistes i crítics de televisió comentaran el fenomen televisiu que ha estat aquest programa.

A més, Polònia arriba a aquest aniversari amb molt bon estat de forma: una audiència de 673.000 telespectadors i un share de 23,5% de quota de pantalla. Però, també i il•lusionats per la creació de diversos personatges del nou govern d’Artur Mas, com el conseller d’Interior, Felip Puig; la vicepresidenta, Joana Ortega; o el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa