Part de les millenials catalanes desconfien del metge per parlar d'anticoncepció

El 23% d'aquest grup creu tenir prou informació per decidir quin és el millor mètode per a elles

Gairebé un terç de les millennials catalanes no veu necessari consultar un especialista mèdic sobre mètodes anticonceptius, segons s'extreu de l'avanç dels resultats de l'enquesta de conlamujer.com per conèixer el grau de coneixement sobre els anticonceptius d'aquest segment de la població, ha informat Bayer en un comunicat aquest dilluns. I és que el 23% d'aquest grup creu tenir prou informació per decidir quin és el millor mètode per a elles, i prop d'un 15% argumenta tenir vergonya o no voler parlar d'aquests temes amb un desconegut.

Els resultats preliminars d'aquesta enquesta s'han presentat coincidint amb la proximitat de l'inici de l'estiu, i en el marc de la celebració d'una nova edició de la Feel Free Zumba, que torna a Barcelona per adreçar-se a les millennials i parlar de la importància de la informació i de recórrer a experts en temes d'anticoncepció.

 

El Feel Free Zumba s'emmarca dins la campanya #MiDecisionMasLibre, una iniciativa multicanal alineada amb el compromís de Bayer #ConLaMujer que pretén trencar mites i presentar la varietat de mètodes anticonceptius existents en l'actualitat, des de les opcions més conegudes (preservatiu, píndola, anell) fins als mètodes a llarg termini com el DIU i l'implant, entre d'altres. El doctor Josep Perelló, de l'Hospital Sant Pau, ha explicat que les millennials són dones immerses en el món tecnològic, si bé internet pot ser font d'informació, però també de desinformació: "Per això és aconsellable que consultin sempre una font més fiable, un expert en anticoncepció, que els proporcioni un adequat assessorament".

 

Comentaris