Paralitzada l'estació de Plaça de Catalunya per una avaria d'un Rodalies

Sis dotacions dels Bombers de Barcelona han ajudat a evacuar els passatgers del tren de la línia R1

L'intens fum que ha provocat una avaria als frens d'un tren de Rodalies ha obligat aquest divendres al vespre a evacuar els passatgers del comboi i a deixar temporalment sense servei l'estació de Plaça de Catalunya. El desperfecte -un escalfament dels frens, segons la companyia Renfe- s'ha produït en un tren de la línia R1 entre l'Hospitalet (20.40 h) i Arenys de Mar (21.44 h).

La gran quantitat de fum ha obligat a activar el protocol d'emergències i sis dotacions dels Bombers de Barcelona han ajudat a evacuar els passatgers del tren. Paral·lelament, s'ha tancat temporalment l'estació de Rodalies de Plaça de Catalunya i les estacions de metro de la línia 1 d'Urquinaona, Catalunya i Universitat.

La incidència també ha provocat retards d'uns 15 a 20 minuts a la línia R1 i R4 de Rodalies, segons ha explicat la companyia ferroviària. Un cop s'han ventilat els recintes i s'ha dispersat el fum, l'estació de Rodalies de Plaça de Catalunya i les estacions de metro de la línia 1 de metro han reobert.

 
 

Comentaris