El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Onze ferits lleus en el descarrilament del tren de Vacarisses
  • CA

El nombre de ferits pel descarrilament del tren de Vacarisses (Vallès Occidental) ha ascendit fins a onze, tots ells de caràcter lleu i entre els quals hi ha el conductor, segons han informat els Bombers. De la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat, a les 20.44 hores, la fase d’alerta del pla d’actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat). L’accident ha tingut lloc entre les estacions de Renfe de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls quan el primer vagó del tren ha descarrilat en xocar amb una pedra que hi havia a la via.

Un segon tren es troba al lloc dels fets per traslladar els passatgers, uns 25, fins a l’estació més propera. Fins al lloc s’hi han desplaçat unes disset dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM), la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Els Bombers de la Generalitat han inspeccionat tots els vagons i han descartat que hi hagi cap persona més a l’interior del tren.

L’accident ha tingut lloc pels volts d’un quart de nou del vespre entre els baixadors de Vacarisses-Torreblanca i Viladecavalls, al punt quilomètric de la via 323,4, al terme municipal de Vacarisses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa