El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
No t’oblidis de preparar la teva farmaciola natural
  • CA

 

Normalment, quan fem un petit viatge o una escapada, acostumem a portar alguns medicaments convencionals per ferides i poca cosa més. Però hi ha un seguit de suplements naturals que haurien de formar part de la teva farmaciola que serveixen, no solament per tractar malalties, sinó per prevenir-les.

 

Pròpolis.

El Pròpolis és un producte natural derivat de les abelles, i serveix per reduir el dolor i les inflamacions, a més de tenir propietats antial·lèrgiques, actuar com analgèsic i cicatritzant, i augmentar les defenses davant d’infeccions, especialment l’otitis, laringitis, conjuntivitis, i les de tipus respiratori i urinari. També és un poderós antioxidant i remineralitzant.

 

Àrnica.

És la planta més apropiada per a tot tipus de cops i traumatismes per les seves propietats antiinflamatòries.

 

Calèndula.

És apropiada quan les contusions ens han causat una ferida a la pell o una irritació. Una flor silvestre que és antiinflamatòria, antisèptica, antiinfecciosa i cicatritzant. També servei per alleugerir les cremades.

 

Gingebre.

és el millor remei natural per als marejos i el vertigen.

 

Flors de Bach.

Destaca una barreja específica d’aquestes essències: el Rescate. És ideal per aquelles situacions inesperades que causen nerviosisme, com pot ser un accident, o un contratemps. Prendre-ho ens ajudarà a mantenir la calma i actuar amb serenitat. A més, no té efectes secundaris, i es pot prendre a qualsevol edat.

 

Llavors de lli.

El canvi d’alimentació quan es viatja pot provocar estrenyiment, i aquestes llavors ajuden a alleugerir aquest malestar.

 

Carbó vegetal.

Per al cas contrari, el carbó vegetal ajuda a tallar les diarrees, absorbint l’excés d’aigua. També es recomana per alleugerir les flatulències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa