El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Milers de persones clamen "Volem TV3" a València i Barcelona
  • CA

Miler de persones, 3.000 segons els organitzadors, s’han concentrat aquest dilluns a la plaça de la Mare de Déu de València en protesta pel cessament d’emissions de TV3 al País Valencià. Convocats a través de les xarxes socials, els manifestants han rebut el suport de partits polítics de l’esquerra, sindicats i entitats.

Ciutadans d’arreu del teritori han cridat consignes com “Volem TV3!”, “Camps dimissió!” o “El president, a Picassent!” (municipi que acull la presó propera a València). Durant la concentració, el cantautor Pau Alabajos ha interpretat el seu tema ‘Zapping’, on denuncia la informació que ofereix Canal9, i ha adreçat unes paraules en contra del tancament de les emissions de TV3.

Per altra banda, 120 persones s’han concentrat avuia la confluència de Passeig de Gràcia i el carrer València en contra del cessament de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana, segons han informat a fonts de la Guàrdia Urbana. La concentració, que ha estat convocada a través d’internet i de xarxes socials com Twitter i Facebook per Xarxa Solidària, s’ha acabat sense cap incidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa