El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mig "Sálvame" a la boda de Collboni a Barcelona
  • CA

Al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona s’hi han trobat avui Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez amb José Montilla i altres polítics del PSC, que han assistit al casament del diputat socialista Jaume Collboni amb Óscar Cornejo, productor de Sálvame, La Noria i altres programes de La Fábrica de la tele.

A la cerimònia, que ha estat oficiada pel regidor de Gràcia, Guillem Espriu, hi ha actuat un cor de gospel que ha entonat cançons com Over the Rainbow, de la pel•lícula El Mag d’Oz, T’estimo, de Lluís Llach, i All you need is love, de John Lennon.

A la cerimònia hi han assistit Paolo Vasile, conseller delegat de Tele 5, Jordi González, presentador de La Noria, i la seva companya de programa Sandra Barneda, Risto Mejide, el terror dels triunfitos, Karmele Marchante, Mila Ximénez, Carmen Alcaide, Gloria Serra, Mayka Navarro i els socialistes Anna Balletbó, José Zaragoza, Laia Bonet, Rocío Martínez Sampere i Miquel Iceta, entre d’altres. El banquet s’ha celebrat a l’Hotel W de Barcelona. L’espectacular pastís de casament l’ha elaborat Christian Escribà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa