Més enllà del lubricant: últimes tendències en cosmètica eròtica

 

El mercat cosmètica eròtica ha crescut de manera brutal en els últims anys. Ja vam parlar de com escollir un bon lubricant en funció de les nostres necessitats i dels diversos tipus que es poden trobar. Tot i així, ara hi ha molt més que lubricants, productes que de ben segur t'ajudaran a sumar experiències en el sexe.

 

Per una banda, un tipus de producte que ha arribat trepitjant fort és l'estimulador de l'orgasme. Hi ha alguns per a ella i d'altres per a ell i aconsegueixen intensificar l'orgasme. En el cas dels estimuladors femenins, sensibilitzen la zona íntima i maximitzen les sensacions. Els masculins acostumen a potenciar l'erecció per obtenir una resistència major.

 

Per l'altra banda, fa poc més d'un any que s'ha posat de moda el que es coneix com a vibrador líquid. Es tracta d'un producte que, en estat líquid, imita la sensació produïda per la vibració d'una joguina eròtica: una mena formigueig molt estimulant que accelera l'orgasme. Aquests vibradors líquids acostumen a ser unisex i podràs trobar-los a qualsevol botiga eròtica. Cal tenir present que són envasos molt petits, ja que es tracta d'un líquid molt concentrat. Tindràs prou amb unes gotetes per començar a notar els efectes en uns 30 segons. La sensació pot durar al voltant de 20 minuts i fins a 45, depèn de la marca. L'opció més respectuosa per al cos està feta d'oli de la llavor de cànnabis juntament amb altres ingredients d'origen natural.

 

Per últim, podràs trobar productes amb efectes anestesiants especialment indicats per al sexe anal, per tal de relaxar la zona i evitar que sigui incòmode o dolorós.

 

 

En tot cas, a l'hora de comprar aquests productes és important escollir marques de qualitat i conèixer les seves característiques i els seus ingredients per evitar al·lèrgies o irritacions. També cal llegir la informació de la caixa per poder aplicar-ho correctament.

 

La cosmètica eròtica és una alternativa molt interessant per a totes aquelles persones que volen provar coses noves, però prefereixen deixar a un costat les joguines eròtiques. Amb joguines aquests productes funcionen molt bé i es complementen a la perfecció.

 

Comentaris