El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Masturbador per a relacions on line
  • CA

Un equip creatiu de Girona ha desenvolupat uns masturbadors interactius capaços de comunicar-se a distància. Segons publica el Periódico, els dos consoladors es connecten a dos ordinadors via bluetooth. Els sensors recullen els fregaments a l’exterior o a l’interior de les joguines eròtiques –n’hi ha amb forma de fal•lus i amb forma de vagina- i transmeten aquests impulsos al seu ordinador, que al seu torn els envia al de l’altre usuari mitjançant un programa informàtic i una pàgina web que també estableix una videoconferència.

L’ordinador contrari envia les dades que ha rebut al seu respectiu masturbador, que converteix els impulsos que emet la parella en estímuls, activant el mecanisme de vibració. Com que els dos consoladors són emissors d’impulsos i receptors d’estímuls, s’estableix una comunicació eròtica entre els dos.

A jugar! La idea de original va ser del director porno Narcís Bosch, que va esbossar el projecte arran d’una relació sentimental a distància. “Fa uns anys tenia una nòvia brasilera que viatjava sovint. Quan era fora teníem ganes de tenir contacte, una mica més que parlar per telèfon. Per això vam idear un joc que consistia que ella posava el mòbil en vibració i jo li feia trucades perdudes. Quan ella acabava, em telefonava i llavors parlàvem”, explica el cineasta al rotatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa