Una cimera és reservada i punt. El president de la Generalitat, Artur Mas, va renyar ahir el diputat de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, per retransmetre a través de twitter tot el que passava a l’interior de la cimera anticrisi que es va celebrar ahir al Palau de Pedralbes.

Entre les piulades del portaveu de C’s tres de significatives. A l’inici, una primera intervenció queixant-se perquè no hi havia els agents financers: “Comencem malament!” I cap al migdia una altra: “Els savis del CAREC ens llegeixen l’informe que dimecres ens ha entregat el govern. Dues hores de la cimera perdudes. Sabem llegir”.

I finalment un retret a una intervenció d’un dels experts econòmics assistents “Jordi Gual: l’atur és culpa de la falta d’un marc normatiu propi. Que estrany, la culpa és de….Madrit”.

I, al final, després de què el president acabés amb l’espectacle escrivia: “No volen testimonis de la farsa. En fi, el model català”. Potser la pròxima vegada els convidats per ordre del president de la Generalitat hauran de deixar els seus objectes personals a la porta per garantir la privacitat de la trobada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa