El president de la Generalitat, Artur Mas, esquiarà per Televisió de Catalunya. L’equip del programa “Temps de neu” va acompanyar el president a la Molina per enregistrar un programa que es podrà veure aquest dijous dia 3 al canal 33 i al canal Esport3.

“Podríem fer uns grans Jocs Olímpics d’hivern”, ha afirmat Mas en les declaracions que va fer el director del programa, Toni Real. “No serà fàcil, però crec que estem absolutament capacitats per organitzar uns bons Jocs Olímpics d’hivern, que serien molt importants per a Catalunya i òbviament per al Pirineu”, va afegir.

El president, que esquia des de fa 40 anys, va visitar dissabte passat les estacions de Masella, en companyia del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. L’entrevista es va fer durant el recorregut del telecadira, a més de 2.500 metres d’altitud. En el reportatge es podrà veure el bon nivell d’esquí que té el president. A més de practicar esport, Mas i Recoder van mantenir una reunió amb els directius de les dues estacions per parlar del seu futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa