Malquerida, el nou estil de cervesa "llatina" d'Estrella Damm

Estrella Damm presenta al seva nova cervesa per acompanyar amb la cuina "llatina" creada per Ferran Adrià, Albert Adrià i el seu equip

 

 

Estrella Damm ha presentat el seu "nou estil de cervesa" inspirada en la cuina llatina. "Malquerida" neix amb la necessitat de crear una nova cervesa que es pugui combinar amb els sabors picants, àcids i intensos de la cuina llatina, un estil de gastronomia que "es reafirma arreu del món i escala posicions a la llista dels millors restaurants del món".

 

 

"La fascinació de Ferran Adrià, Albert Adrià i el seu equip per les possibilitats creatives de la cuina "llatina", han donat lloc al nou estil de cervesa d'Estrella Damm" ha explicat l'empresa en un comunicat.  Després d'un any intens "d'experimentació" per part de l'equip d'Estrella Damm, s'ha trobat "el maridatge perfecte: el color vermell de la flor de Jamaica, amb l'aroma cítrica de la taronja, l'acidesa i la textura del blat i el toc del blat de moro".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
L'ampolla de "Malquerida" | Estrella Damm

 

L'equip ha estat format per Ferran i Albert Adrià, Ferran Centelles (sommelier d'elBulli 2000-2011), Marc Álvarez (responsable de l'àrea de cocteleria d'elBarri), Paco Méndez (cuiner i soci d'Albert Adrià a Hoja Santa) i els mestres cervesers de Damm.

 

 

La "Malquerida" es defineix com a una "cervesa roja i fresca" feta amb flor de Jamaica, taronja, blat, malt d'ordi i blat de moro i es podrà trobar molt aviat en restaurants seleccionats.

 

Comentaris