S’hi podrà reconèixer la Torre Agbar o la Sagrada Família, però en cap lloc s’hi veurà el nom de Barcelona. Això serà a Lucky Fred, una sèrie d’animació infantil que es distribuirà arreu del món –en 150 països- i que ha estat produïda per la catalana Imira Entertainment, Televisió de Catalunya i la Ray. Lucky Fred es podrà veure l’any vinent a TV3, Disney Channel o Nickelodeon.

La sèrie està protagonitzada per un nen, Fred Lukowsky, que té un extraordinari i a vegades pocatraça robot extraterrestre anomenat Friday, que pot transformar-se en qualsevol cosa. A més, també compta amb una inseparable amiga, la Braianna, que en realitat és agent secreta intergalàctica.

La idea original d’aquest projecte, de Miriam Ballesteros i Chema Ocio, va ser presentada l’any 2007 i va captar l’interès de Disney. Després de negociacions, la compra no es va efectuar, però la multifactoria sí que va adquirir drets d’emissió a l’Estat espanyol, França, Itàlia, Alemanya, Índia i Austràlia. Amb un pressupost de 5,6 milions d’euros, Lucky Fred, compta amb un 25% d’inversió catalana –està subvencionada per la Generalitat- i la resta correspon a capital estranger.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa