El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les platges de la demarcació de Barcelona valorades amb un 8,4 a Internet
  • CA

 

Les platges de la demarcació de Barcelona han aconseguit un 8,47 de nota. Aquesta gairebé excel·lent de nota per a la costa barcelonina és el resultat de l’innovador Estudi de reputació online de les platges de la demarcació de Barcelona 2016. Impulsat per Diputació de Barcelona, l’anàlisis s’ha fet a través d’internet i s’han analitzat més 270.000 continguts generats pels turistes i visitants en relació a més de 120 platges de 26 destinacions, i que han estat compartides pels usuaris en plataformes de referència a Internet, tant xarxes socials genèriques com especialitzades en turisme. 

  

Amb l’informe, en la que els usuaris destaquen la seva tranquil·litat i la qualitat de la sorra i de l’aigua, es pot conèixer el nivell d’interès que generen les platges i multiplicar les opcions de captació de nous visitants.

 

 

840.000€ per garantir la seguretat i la salubritat de les platges

 

 

 

Per continuar oferint aquests estàndards de qualitat al litoral barceloní, que cada any rep el suport de la Diputació per garantir-ne la seguretat i la salubritat del litoral, aquest 2017, la corporació ha destinat un total de 830.000 € dins la campanya “Cuida les platges i Cuida’t tu”. La partida pressupostària té com a objectiu garantir el servei de salvament i socorrisme, assegurar el material sanitari, així com les infraestructures de vigilància, salvament i socorrisme, les campanyes d’educació i informació relacionades amb la protecció i la promoció de la salut en les platges.

 

  

La campanya econòmica que prové de l’àrea de Salut Pública de la Diputació es reparteix entre els municipis costaners de la demarcació, a excepció de la ciutat de Barcelona. A més i dins del pla es facilita retolació i banderoles per a la identificació dels llocs de socors; para-sols, polseres per identificar els infants i cartells informatius de l’estat de la mar i de la radiació ultraviolada.

  

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa