El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les galetes Trias, ara, energètiques
  • CA

L’empresa gironina Trias, fundada el 1908 a Santa Coloma de Farners i especialitzada en la fabricació de galetes d’ametlla, ha desenvolupat dues noves línies de dolços de tipus saciant i energètic que té previst llençar al mercat pròximament sota el nom comercial de TriaBé. La firma ha rebut el suport d’ACC1Ó a través del programa Noves Oportunitats de Negoci (NON) que promou el canvi estratègic en l’empresa per assolir avantatges competitius.

Els productes, que contenen una formulació especial, es dirigeixen a dos nous segments de mercat on fins ara l’empresa no hi tenia presència. D’una banda, les galetes saciants TriaBé PLUS estan pensades per a dietes de control de pes i es comercialitzaran en centres d’estètica i botigues especialitzades de productes dietètics. Les galetes energètiques TriaBé ENERGY, d’altra banda, es dirigeixen a esportistes i es podran trobar en gimnasos, centres comercials esportius i botigues especialitzades.

Les galetes saciants es basen en una combinació de cereals amb fruita que no contenen sucre i que incorporen glucoman, un ingredient que proporciona una reducció de la sensació de gana. La formulació de les galetes energètiques ha estat desenvolupada gràcies a un acord amb Ordesa, empresa que investiga en el sector alimentari. A la base de sucre i ametlla s’hi suma una barreja de 8 cereals maltodextrinats que proporcionen un augment d’energia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa