El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les butaques de la Casa Blanca, fetes a Catalunya
  • CA

A simple vista costaria trobar algun punt en comú entre la sala de premsa de la Casa Blanca i la Universitat del Vaticà. Però hi és. Concretament a les butaques, fetes per Figueras International Seating, amb seu a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) i una de les firmes que més ha apostat -ho fa des de fa 40 anys- per la internacionalització.

Durant el 2010 les exportacions van representar un 70% del negoci d’una empresa que va augmentar un 43% les seves vendes i que el 2011 espera facturar al voltant dels 50 MEUR. La seva directora de màrqueting, Eva Blanco de Alba, ha explicat que l’objectiu de la firma és ‘oferir més que una butaca i vendre una marca, un prestigi i una funcionalitat’.

Veure com una gran sala s’omple amb un centenar de butaques en qüestió de pocs minuts i només prement un botó és un dels privilegis que els possibles clients de Figueras International Seating tindran si visiten la planta que la firma vallesana té a Lliçà d’Amunt.

Allà també hi podran veure les butaques amb les que han equipat auditoris, aeroports, parlaments o estadis esportius de mig món. I la sala de premsa de la Casa Blanca: “L’encàrrec ens el van fer a través de la nostra oficina de Miami”, explica la directora de màrqueting de la firma, Eva Blanco de Alba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa