El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les 3 begudes que t’ajudaran a perdre pes
  • CA

 

 

Per perdre pes, i com sempre diem és important una estratègia conjunta d’exercici i dieta sana i equilibrada. Però hi ha petites ajudes totalment naturals que combaten la retenció de líquids i de pas, acceleren el metabolisme, responsable de la crema de calories. Proposem, diverses opcions perquè perdre pes sigui més fàcil. Es tracta d’una sèrie de begudes que pots aconseguir de manera fàcil i econòmica. 

 

 

1. Batut de cogombre i pinya

    

Aquesta mescla és molt efectiva en prendre-la mitja hora abans de l’esmorzar per ajudar a netejar el sistema digestiu. Tot i això, si ho beus al llarg del dia, farà que acumulis carbohidrats.

  

 

Ingredients:

 

Mitja rodanxa de pinya 

  

Mig cogombre petit i pelat

  

Una tija d’api 

  

Mig rave

  

Mig got d’aigua si t’agrada més líquid

  

  

  

2. Aigua de gingebre 

  

  

El gingebre té múltiples propietats, reforça el sistema immunitari i accelerar el metabolisme de manera que les digestions es fan molt més ràpides. A més i gràcies a l’acció de la llimona t’ajudarà a perdre pes, sobretot si ho combines amb exercici. Ideal per beure-ho sempre que et vingui de gust

  

  

Ingredients:

 

El suc de 3 llimones

  

1 litre d’aigua

  

Gingebre ratllat

  

Mel al gust i sense abusar

  

  

  

3. Aigua de llimona i xia

  

  

Les llavors de xia són perfectes de desintoxicar i actua com a un potent netejador del cos. Amb un gran poder antioxidant natural, capta i elimina l’excés de greix. Per la seva banda la llimona té el poder que el cos no absorbeixi més greix, i es recomana prendre al matí, sigui fred o calent.

  

  

Ingredients:

 

1 cullerada de xia 

  

1 got d’aigua 

  

El suc de mitja llimona

  

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa