La regidora de patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Rosa Rossell i tècnics del seu departament han confirmat al programa de Cuatro “Cuarto Milenio” que han succeït situacions estranyes a l’interior de la Casa Castellarnau, un palau senyorial convertit en la seu de la Regidoria de Patrimoni.

Segons Rossell, fins i tot han notat el fantasma de l’adolescent que va morir a principis de segle a la casa. De fet, molts tarragonins estan assabentats de la història del fantasma de la Casa.

Amb un muntatge similar al d’una pel•lícula de por, el passat 14 de novembre la cadena Cuatro va emetre una extensa investigació sobre el fantasma que estava il•lustrada amb el testimoni de la regidora de patrimoni, Rosa Rosell, que reconeixia haver notat la presència d’un fantasma en diverses ocasions i afirma que la seva secretària va arribar a veure’l una vegada.

Segons Rossell, aquesta persona “va veure una sèrie d’efectes similars a unes esgarrapades a la paret, llibres que es movien i finestres que s’obrien”. Però no només Rossell i la seva secretària han notat alguna situació paranormal, sinó que d’altres tècnics de la Regidoria i persones alienes asseguren haver notat “coses estranyes”. Amb tot, la regidora considera que “no ens hem d’espantar per aquestes coses ni hem d’ocultar-les”.

El programa d’Iker Jimenez explicava que en aquesta casa hi havia una nena que patia d’esquizofrènia i que podria dir-se Carolina, segons l’arbre genealògic familiar. Vivia tancada en una habitació i només sortia per anar a la cuina o per córrer pels passadissos del servei, la qual cosa coincideix amb els espais que els treballadors de la Regidoria apunten que han notat situacions estranyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa