El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La primera assemblea de treballadors del Metro accepta aturar la vaga
  • CA

 

L’assemblea del matí dels treballadors del Metro de Barcelona ha acceptat aturar la vaga, segons avança TV3. Tot i això, encara falta que l’assemblea de la tarda també ho aprovi perquè les aturades es desconvoquin. La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat va presentar dilluns una proposta de mediació per desencallar el conflicte entre Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i la plantilla del Metro a causa de la negociació del conveni col·lectiu que ha motivat 12 jornades de vaga.

Fonts de la Conselleria van explicar que el document és resultat d’una proposta inicial treballada intensament durant les dues darreres setmanes amb el comitè de vaga i que finalment ha estat acceptada per TMB. Així, el document ja ha estat acceptat per la direcció de TMB, que va reforçar el seu equip negociador incorporant el gerent de l’Ajuntament, Jordi Martí, i el coordinador de Serveis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Eduard Saurina.

 

El d’aquesta setmana ha estat el dotzè dilluns en el qual els treballadors han fet vaga, amb aturades entre les 7:00 i les 9:00 hores; les 16:00 i les 18:00 hores, i les 20:30 i les 22:30 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa