La méteo de dissabte 8 d'octubre

La nuvolistat i alguns plugims marcaran el cap de setmana

 

Fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central, nord del camp de Tarragona i depressió Central. Fins a migdia la nuvolositat minvarà i quedarà el cel serè o poc ennuvolat en general. A partir de la tarda augmentarà de nou la nuvolositat al litoral i prelitoral i creixeran nuvolades a punts de muntanya que progressivament deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general tret de les Terres de l'Ebre i ponent.

 

No es descarta alguna precipitació feble al litoral sud de matinada i que seran més probables al vespre. A la tarda és probable algun ruixat feble o moderant al quadrant nord-est del país, sobretot a l'interior. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

 

Temperatura mínima i màxima semblant o una mica més alta. La mínima es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC al prelitoral nord i depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 22 i 27 ºC a les Terres de l'Ebre i ponent i entre 20 i 25 ºC a la resta.

 

 

Més informació sobre la predicció del temps, al Meteocat.

 

Comentaris